Scouting Prinses Irene Vlaardingen

Maassluis

Gemeente Maassluis

Gera de Meeuw circusevents

Big Fun BandBig Fun Band

Big Fun Band

Dok99 Vlaardingen

Voedselbank Maassluis

Maassluis

Struik Verwo Aqua

Scouting Willem de Zwijger

Verscholen in het grote bos in de Broekpolder in Vlaardingen, goed verstopt daar wonen de Mikkies in Mikkieland.  Tot nu toe zijn zij nog niet door andere mensen ontdekt.

De enige bewoners van het land, clown Slimmie en clown Dommie wilden hun land graag openstellen voor alle kinderen waarbij door de thuissituatie de zon even niet schijnt of die niet op vakantie kunnen, bijvoorbeeld door geldzorgen of doordat zij verbonden zijn aan de voedselbank.

De eerste groep kinderen in de leeftijd van 5 t/m 14 zijn geweest.

De kinderen konden door het kamp in Mikkieland weer onbezorgd kind zijn en hierdoor hun dagelijkse beslommeringen even vergeten.

Wij hebben deze kinderen drie geweldige dagen kunnen geven en kunnen ook zij op school nu eens een vakantieverhaal vertellen!  En wat voor eentje, over reptielen en roofvogels, een circusschool, een kampvuur, een disco, en nog meer over bowlen met pannenkoeken, een speciaal voor Mikkieland gemaakt Mikkie-meal. Over ijsjes, popcorn en  suikerspinnen en nog meer veel meer. Daarvoor onze dank! Ook gingen zij heel trots naar huis in hun Mikkie-tenue met shirt, pet en een tasje gevuld met souvenirs uit Mikkieland.

 Onze wens is om in de toekomst hopelijk nog eens voor deze of meer kinderen waarvoor de zon even  al heel erg lang niet schijnt opnieuw een kamp te organiseren en hen een fantastische tijd te laten doorbrengen in Mikkieland. Hiervoor gaan we ons met heel ons hart voor inzetten te bewerkstelligen. De toezeggingen van de gemeente en de scouting voor het pand hebben we al, alsmede de vrijwilligers die het graag nog eens mogelijk maken.  Wij hopen ook dan op uw steun te mogen blijven rekenen voor deze speciale doelgroep kinderen,  heel graag roepen wij tot Mikkies en heten u dan graag van harte welkom als wij opnieuw de verscholen poorten van ons land wijd openen voor de kinderen die nu al dromen van nog een keer een verblijf in Mikkieland. Het zou fantastisch zijn als we u uiteindelijk tot ere-bewoner van Mikkieland zouden mogen uitroepen, hiervoor is slechts uw inzet als sponsor nodig. Welke bijdrage dan ook, alles is welkom voor de mini-Mikkies zoals deze kinderen nu heten als inwoner van Mikkieland. Heel graag tot dan! 

 

Informatiefolder  Mikkiekamp 2016

 

Klik hier voor het programma.

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?

UA-68219387-1